torsdag den 20. juni 2013

Guatemala - Tapado

Lækker, og forholdsvis mild suppe,
som er nem at lave.
Ville garanteret også fungere ganske fint
med laks eller kylling.
Karakter: 4
Tapado
Ingredienser:
250 ml kokosmælk
½ lille løg, i tynde skiver
½ rød peber, skåret i 6 mm strimler
450 g hvid fisk, i tern
200 g kongerejer, pillede
½ spsk jordnødde olie
½ tsk oregano
1 nip salt
1 nip sort peber, frisk kværnet
½ grøn banan, skåret i 3 cm skiver
½ tomat, i 2 cm tern
1½ tsk koriander, hakket


Varm olien i en gryde.
Steg løg, og peberfrugt ved medium varme i 4 min.
Tilsæt kokosmælk, oregano, salt og peber.
Bring i kog.
Lad simre i 5 min.
Put fisk og rejer i.
Lad simre i 10 min.
Tilsæt banan og tomat.
Lad simre i 5 min.
Rør koriander i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar