Når man tænker dip i Grækenland,
tænker man tzatziki.
Vi besluttede at prøve noget andet,
da vi mente det var lidt snyd at
kaste sig ud i noget vi har lavet masser af gange.
Egentlig en ganske lækker dip.
Der dog kalder på lidt bagt hvidløg måske?
Karakter: 3.5
Fava
Ingredienser:
1 spsk citron saft
1 tsk persille, hakket
1½ spsk oliven olie
Salt
Rens ærterne grundigt under koldt vand.
Kog ærterne i 3 dl vand.
Fjern skum der stiger til overfladen.
Når vandet koger, tilsættes løg.
Lad simre i 1 time.
Mindst ⅔ af vandet skal være væk.
Blend det hele groft.
Put tilbage i gryden.
Tilsæt salt og ¾ af olien.
Kog i 5 min.
Strø med persille, hakket løg, citronsaft og olivenolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar