lørdag den 1. juni 2013

Grækenland - Horiatiki

Dejlig simpel salat.
Ekstra succes for os, da det var første gang vi kunne 
bruge vores egen hjemmedyrkede oregano.
Køb ordentlig feta i blokke, i stedet for salattern.
Det er bare to helt forskellige ting.
På trods af sin simplicitet, 
er kombinationen af tomat og feta bare altid en vinder!
Karakter: 4
Horiatiki
Ingredienser:
3 modne tomater
½ rødløg
½ agurk
½ grøn peber
60 g feta, smuldret eller i små tern
½ tsk oregano
½ tsk havsalt
1 spsk oliven olie
10-12 kalamata oliven
½ spsk vand


Vask tomater, agurk og peberfrugt.
Rens løg.
Skær tomater i grove tern.
Halver agurk på langs, og skær skiver.
Halver peberfrugt, og skær i skiver.
Skær løg i tynde ringe.
Mix grøntsagerne.
Drys med oregano og salt.
Hæld olie over salaten, og mix.
Put feta og oliven på toppen af salaten.

sv → en
ingredients

Ingen kommentarer:

Send en kommentar