fredag den 2. november 2012

DDR Congo - Zaire Potato Dish


Dejligt med nogle farver
Et lækkert tilbehørs alternativ
Istedet for kartoffelmos eller ris
Som tilbehør ville retten få højere karekter
Men vi vurderer den som den bliver spist i Congo
- som hovedret
Og det er nok ikke verdens mest smagfulde hovedret
Karakter: 3
Zaire Potato Dish
Ingredienser:


2 store kartofler, skrællet
2 dl helbladet spinat
3 spsk olie
2 fed hvidløg
2 dl kikærter, udblødte
½ rød peber, i strimler
½ grøn peber, i strimler
½ løg, hakket
½ tsk oregano
1 tsk basilikum
Cayenne peber
Skær kartoflerne i både, dæk med vand, og kog i 8 minutter.
Tilsæt spinat og kog til kartoflerne er møre.
Hæld vandet fra.
Varm olien i en stor gryde, til det er meget varmt.
Tilsæt kartofler og resten af ingredienserne.
Steg i ca. 4 min.
Strø med cayenne peber som pynt.


un → en
2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar