Langtidsbagt kylling bliver mør
Og auberginer er altid lækkert
Retten blev overraskende fersk
Den smagte fint, og var nem at lave
Karakter: 3.5
Kedjenou m couscous
125 g kyllingefilet
1 lille aubergine, skrællet og skåret i tern
2 stk okra, renset og hakket
1 lille løg, hakket
½ chili, hakket
1 tomat, fjernet for skind, hakket
2 tsk ingefær, hakket
1 lille lauerbær blad
1 niip timian
1 lille fed hvidløg, presset
½ dl hønsekødsbouillon
½ spsk jordnødde olie
Mix alle ingredienserne i et fad med låg.
Låget skal lukke meget tæt, så det ikke kan slippe damp ud.
Put i ovnen ved 160 grader i 100 min.
Ryst eventuelt fadet en gang i mellem, så det ikke brænder fast.
Lad hvile i 10 min før servering.
Server med couscous - følg anvisningerne på pakken.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar