søndag den 25. november 2012

Cypern - Tavas

Cypern var ikke et nemt sted 
at finde opskrifter til
Meget af det de spiser på Cypern 
er typisk græsk,
og vi ville jo gerne finde noget der
er dærligt forr Cypern,
og som vi ikke har lavet før
Problemet med gengangere kommer
vi jo nok til at løbe ind i 
oftere og oftere
efterhånden som vi når igennem landene

Det er efgterhånden blevet
til en del langtids tilberedt kød
Som sædvanlig bliver det super mørt
Og kartoflerne bliver lækkert smagfulde
Kanel sammen med kød er en smagssag
Det samme er de meget bløde squash
Karakter: 3
Tavas


Ingredienser


200 g lammekød
1 bagekartoffel
½ squash
½ løg
2 tomater
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
1 laurbærblad
salt
peber
kanel
frisk persille, hakket

Varm ovnen til 180°C.

Skær kartofler, courgetter, løg og tomater i skiver af middel tykkelse. Del lammekødet i portioner, vask og dræn.

Tag et ovnfast fad med låg og læg deri kartofler, courgetter, løg og tomater. Tilføj kød, salt og peber. Tilføj kanel, olivenolie, smør og laurbærbladet. Tilføj lidt vand om behøvet. Læg låg på og bag i ovnen i ca. 2 timer.

Pynt med hakket persille og server med grøn salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar