søndag den 21. oktober 2012

Congo Brazzaville - Sauca aux Champignons med Ugali


Jeg var en smule syg da jeg fik denne ret
Det gør ikke besømmelsen af den bedre
Ugali er rigtig afrikansk
Men ikke fantastisk spændende
Sovsen ville dog være fin til noget kylling eller svinekød
Karakter: 2.5
Sauca aux Champignons med Ugali

Sauca aux Champignons

Ingredienser:

½ kg champinon, i små stykker
2 spsk olie
1 limefrugt, saft

Varm olie i en lille gryde.
Tilsæt champignoner, og svits dem til de er møre.
Tilsæt lime saft.
Lad simre et par minutter.

Ugali

Ingredienser:

2 dl majsmel
4 dl vand
smør
salt

Bring vand i kog i en gryde.
Hæld langsomt melet i det kogende vand, under kraftig omrøring.
Rør konstant, og mas klumper ud.
Konsistensen skal ende tykkere end kartoffelmos.
Tilsæt eventuelt mere mel.
Kog i 3 min under konstant omrøring.
Top med en lille klat smør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar