onsdag den 3. oktober 2012

Chile - Porotos Granados

Ret simpel at lave
Og ret velsmagende - og mættende
Der er nok til 3 personer her
Kunne være fint som tilbehør til fisk eller kød også 
 Karakter: 4
Porotos Granados
Ingredienser

1 spsk oliven olie
1 lille løg, hakket
½ butternut squash, i tern
100 g hvide bønner
60 g lima bønner
2½ dl hønseboullion
110 g majs
2 kviste frisk basilikum, hakket
Hakket jalepenos

Sæt bønnerne i blød aftenen før, hvis de er tørrede.

Varm olien i en gryde ved medium varme
Tilsæt løg og put låg på.
Lad løgene simre i ca. 5 min.
Rør squash, bønner og bouillon i.
Put låg på og kog i 40 min.
Rør majs og basilikum i stuvningen og kog 15 min mere.
Hæld stuvningen op, og drys hakket jalapenos over.
un → en
:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar