torsdag den 11. oktober 2012

Colombia - Arroz con Coco

Meget interessant at se hvad der sker med kokosmælk
ved høj varme
Man skal dog have lidt tålmodighed
Skal selvfølgelig ses som tilbehør, og ikke som en hel ret
Når det er sagt er det dog et ret lækkert tilbehør
Karakter: 4
Arroz con Coco
Ingredienser:


2 dl kokosmælk

125 g ris

1½ spsk rosiner
3 dl vand
½ tsk salt
1 spsk sukker

Put kokosmælk i en gryde, og bring i kog.
Lad koge ved høj varme under omrøring, indtil væsken er fordampet, og det faste stof samler sig.
Fortsær med at lade koge, under konstant omrøring indtil det faste stof er mørkt gylden brunt.
Rør ris og rosiner i massen.
Tilsæt vand, salt og sukker.
Bring i kog, skru ned og lad simre under låg i 20 min.
Sluk for varmen og lad risene trække i 10 min.

Rør risene op med en gaffel, og server som tilbehør til kød eller fisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar