onsdag den 17. oktober 2012

Comorerne - Riz des Iles

 Hyggemad
Det er nok det mest beskrivende for denne ret
Det er nemt at lave
Det smager fint
Man kan spise det med en ske foran TV
Men det er ikke noget helt vildt
Karakter: 3.5
Riz des Iles
Ingredienser:

125 g ris, kogte
125 g hvid fisk, i filet
1 forårsløg, hakket
1 spsk frisk koriander, hakket
50 g majs
2 små kartofler, most
1 nip paprika
1 tsk karry
1 lille fed hvidløg, knust
1 nip instant kaffe
Salt 
Peber

Steg fisken gylden i olie.
Tilsæt hvidløg, kartoffel og forårsløg og steg i 5 minutter.
Tilsæt krydderierne og 75 ml vand.
Mix grundigt, og lad komme op og simre.
Tilsæt ris og majs og rør i 2 min.
Tilsæt koriander, rør og lad simre i 10 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar