onsdag den 17. oktober 2012

Comorerne - Poulet à L'Indienne

Det med kardemomme og nelliker
i maden er nok en smagssag
Hvis man ikke er til stærk mad skal man nok 
holde sig til én chili 
 Karakter: 4
Poulet à L'Indienne
Ingredienser:

250 g kyllingefilet, i strimler
1 lille løg, i tynde ringe
2 fed hvidløg, hakket
1,5 cm ingefær, hakket
4 tomater, flåede og hakkede
2 chilier, fint hakket
3 hele nelliker
3 hele kardemommefrø, knust
1½ dl yoghurt naturel
½ spsk spidskommen pulver
½ tsk gurkemeje
25 g mandelsplitter, ristet
Salt
Peber

Steg kyllingen gylden, og sæt til side.
Steg løg, hvidløg og chili, til løgene er bløde.
Tilsæt kardemommer og nelliker, og steg i 2 min.
Put kyllingen tilbage i panden, og tilsæt tomater.
Mix yoghurt med spidskommen og gurkemeje, og hæld det over kyllingen.
Smag til med salt og peber.
Lad simre i 1 time.
Tilføj eventuelt lidt vand, hvis det bliver for tørt.
Server til ris, garneret med de ristede mandler.    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar