Det er godt nok en lidt mærkelig ret
Jeg puttede lidt ekstra mælk i,
og synes stadig det blev tørt og grynet
Der er heller ikke specielt meget smag
I Paraguay bliver denne ret både brugt til hovedret,
og til dessert
Kan dog slet ikke se for mig,
hvordan det skulle være en dessert
Jeg puttede lidt ekstra mælk i,
og synes stadig det blev tørt og grynet
Der er heller ikke specielt meget smag
I Paraguay bliver denne ret både brugt til hovedret,
og til dessert
Kan dog slet ikke se for mig,
hvordan det skulle være en dessert
Karakter: 2
Kiveve
300 g butternut
squash, i chunks
2
spsk olie
1
løg, hakket
90
ml mælk
½
tsk salt
1
tsk sukker
150 g majsmel
75
g hytteost, drænet for væde
Kog butternut squash mør i vand.
Dræn og mos.
Sauter løg i olie.
Tilsæt mælk, græskar, salt og sukker.
Rør gradvist majsmel i.
Lad simre i 10 minutter.
Tilsæt ost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar