Var en smule spændt på at lave skalddyrs bouillon,
fra bunden
Og ret stolt, da det faktisk lykkedes
- selvom hele køkkenet lugtede temmelig meget af fisk
Suppen er lækker og fyldig,
og jeg elsker bare, når blommen fra ægget
løber ud i suppen
Mælken gør det dejlig cremet
fra bunden
Og ret stolt, da det faktisk lykkedes
- selvom hele køkkenet lugtede temmelig meget af fisk
Suppen er lækker og fyldig,
og jeg elsker bare, når blommen fra ægget
løber ud i suppen
Mælken gør det dejlig cremet
Karakter: 3.5
Chupe De Camarones
Bouillon:
Hoveder
og skaller fra ½ kg rejer
½ spsk oliven
olie
1 dl hvidvin
Suppe:
½
dl olie
½
løg, hakket
2
fed hvidløg, hakket
½ spsk chili
pasta
½ spsk tomat
pasta
½ tsk oregano
6
dl bouillon
½
dl ris
2
kartofler
1
majskolbe, i tykke skiver
½
kg rejer, pillet
1
dl ærter
1
dl queso fresco, i tern (eller drænet hytteost)
1½
dl usødet kondenseret mælk
Salt
Peber
½
spsk olie
2
æg
Persille
Bouillon:
Varm olie op.
Steg skaller i 5 minutter.
Tilsæt hvidvin.
Tilsæt vand, så det næsten dækker skallerne.
Bring i kog.
Lad simre i 30 minutter.
Blend det hele grundigt.
Si grundigt.
Gem væden.
Suppe:
Varm olie.
Tilsæt løg, hvidløg og oregano.
Sauter til løgene er gyldne.
Tilsæt tomat pure.
Steg i 5 minutter.
Tilsæt bouillon.
Tilsæt ris.
Lad simre i 15 minutter.
Tilsæt kartofler og majs.
Lad simre til kartoflerne er møre.
Tilsæt rejer.
Lad simre 3 minutter.
Tilsæt mælk, salt og peber.
Sluk for varmen.
Tilsæt ost og ærter.
Steg æggene til spejlæg.
Fordel suppen i dybe tallerkener.
Læg et æg oven på.
Garner med persille
Sauter til løgene er gyldne.
Tilsæt tomat pure.
Steg i 5 minutter.
Tilsæt bouillon.
Tilsæt ris.
Lad simre i 15 minutter.
Tilsæt kartofler og majs.
Lad simre til kartoflerne er møre.
Tilsæt rejer.
Lad simre 3 minutter.
Tilsæt mælk, salt og peber.
Sluk for varmen.
Tilsæt ost og ærter.
Steg æggene til spejlæg.
Fordel suppen i dybe tallerkener.
Læg et æg oven på.
Garner med persille
Ingen kommentarer:
Send en kommentar