Ret nemt at lave
Ved ikke om vi puttede for ldt mel i,
eller kogte dem for kort,
men de blev en smule smattede
Hvis teksturen var blevet en smule mere fast,
tror jeg det ville have været en gang ret lækker hyggemad
Vi serverede med dildagurker
en polsk klassiker
Karakter: 3
Pyzy
Ingredienser:
600-700 g kartofler
1 æg
½ tsk salt
ca 60 g mel
½ spsk kartoffel mel
50 g bacon, i tern
1 lille løg, hakket
Kog halvdelen af kartoflerne i saltet vand.
Mos.
Mos.
Riv resten af kartoflerne fint.
Dræn kartoflerne grundigt.
Mix kartofler, æg, salt, mel og kartoffel mel.
Tilsæt eventuelt mere mel, så dejen holder formen når den rulles.
Brug en fugtig ske, og fugtige hænder til at forme bolde.
Kog i 4-5 minutter i saltet vand.
Steg bacon og løg gyldne.
Hæld løg og bacon over boldene.
Dræn kartoflerne grundigt.
Mix kartofler, æg, salt, mel og kartoffel mel.
Tilsæt eventuelt mere mel, så dejen holder formen når den rulles.
Brug en fugtig ske, og fugtige hænder til at forme bolde.
Kog i 4-5 minutter i saltet vand.
Steg bacon og løg gyldne.
Hæld løg og bacon over boldene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar