fredag den 6. marts 2015

Peru - Escabeche de Pescado

Det er dejligt med en ret der skal serveres kold
Så betyder det ikke så meget,
hvornår på dagen man laver den
De mange forskellige smage
komplimenterer hinanden virkelig godt
En super ret som forret
Karakter: 4

Escabeche de Pescado

Ingredienser:
½ kg torsk
1 dl mel
2 spsk vegetabilsk olie
Salt
Peber

1 spsk oliven olie
2 fed hvidløg, presset
1 tsk chili pasta
1 nip spidskommen
1 rødløg, delt i kvarte
1 chili, uden kerner, i tynde strimler
4 tsk honing
4 tsk rødvins eddike
230 ml fiske bouillon
1 lauerbærblad
1 nip oregano

Tilbehør:
1 æg
1 sød kartoffel
4 sorte oliven


Krydr fisken med salt og peber.
Vend fisken i mel.
Steg gylden i vegetabilsk olie.
Put fisken i en dyb tallerken.

Varm oliven olie op.
Sauter løg.
Tilsæt hvidløg, chili pasta og chili.
Mix godt og tilsæt salt, peber og spidskommen.
Tilsæt bouillon, honning, eddike, lauerbær og oregano.
Lad simre i 10 minutter.
Hæld sovsen over fisken-
Lad hvile ved rum temperatur 1 time.

Kog den søde kartoffel til den er mør.
Skær i skiver eller både.

Kog ægget hårdkogt.
Del i kvarte.

Arranger fisk og tilbehør på to tallerkener.
Hæld lidt af sovsen over tallerkenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar