Emils kommentar var
"synes du virkelig det smager meget af hvidløg?"
Så nåede han ned under brødet..
Så syntes han også det smagte meget af hvidløg
Selve suppen er super lækker,
og bløde æggeblommer i suppe,
bliver jeg aldrig træt af
Så er det oven i købet nemt at lave
Hvis man ikke er så meget til hvidløg,
ville jeg dog anbefale at skære ned på hvidløget i pureen
- eller måske grille det lidt først, så det ikke er så skarpt
"synes du virkelig det smager meget af hvidløg?"
Så nåede han ned under brødet..
Så syntes han også det smagte meget af hvidløg
Selve suppen er super lækker,
og bløde æggeblommer i suppe,
bliver jeg aldrig træt af
Så er det oven i købet nemt at lave
Hvis man ikke er så meget til hvidløg,
ville jeg dog anbefale at skære ned på hvidløget i pureen
- eller måske grille det lidt først, så det ikke er så skarpt
Karakter: 4
Aḉorda Alentejana
Ingredienser:
8
dl hønse bouillon
4
fed hvidløg, hakket
3
stængler frisk koriander
2
tsk oliven olie
Suppe:
3
fed hvidløg
Salt
Peber
1
citron, skallen
½
dl frisk koriander, groft hakket
1½ spsk oliven olie
2
æg, porcheret
2
skiver brød, ristet
½
spsk koriander, hakket
Bouillon:
Lad alle ingredienserne simre i 20 minutter.
Si væsken.
Put væsken tilbage i gryden.
Suppe:
Blend hvidløg, salt, peber, citron skal og koriander.
Lad 1½ spsk oliven olie dryppe i, mens blenderen kører.
Fordel blandingen i to skåle.
Læg et stykke brød oven på blandingen.
Læg et æg oven på brødet.
Hæld bouillonen over.
Garner med koriander.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar