Den her opskrift er virkelig mærkelig,
men det var den eneste jeg kunne finde
Der står virkelig 1 spsk bagepulver
Det smagte sådan set fint,
det blev bare mere en suppe med låg på,
end en tærte
Jeg synes også tapiokaen
giver en lidt mystisk smag
Karakter: 2
Torta de Camarão
Dej:
50
g tapioca mel
100
g hvedemel
1
æg
1
spsk bagepulver
1
tsk salt
Vand
Fyld:
½
kg rejer, pillede
1
ds flåede tomater
2
spsk oliven olie
1
løg, fint hakket
1
fed hvidløg, fint hakket
Salt
½
bundt bredbladet persille, hakket
1
spsk parmesan, revet
Form til en dej med lidt vand.
Stil på køl.
Varm olien i en pande.
Steg løg til de er bløde.
Tilsæt tomat og hvidløg.
Lad simre i 15 minutter.
Tryk eventuelt tomaterne til mos.
Tilsæt rejer og salt.
Lad simre til rejerne er lyserøde.
Rør parmesan og persille i.
Hæld i et fad.
Rul dejen ud, og dæk fadet.
Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter, til dejen er gylden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar