fredag den 5. december 2014

Mozambique - Torta de Camarão

Den her opskrift er virkelig mærkelig,
men det var den eneste jeg kunne finde
Der står virkelig 1 spsk bagepulver
Det smagte sådan set fint,
det blev bare mere en suppe med låg på,
end en tærte
Jeg synes også tapiokaen
giver en lidt mystisk smag
Karakter: 2

Torta de Camarão

Ingredienser:
Dej:
50 g tapioca mel
100 g hvedemel
1 æg
1 spsk bagepulver
1 tsk salt
Vand

Fyld:
½ kg rejer, pillede
1 ds flåede tomater
2 spsk oliven olie
1 løg, fint hakket
1 fed hvidløg, fint hakket
Salt
½ bundt bredbladet persille, hakket
1 spsk parmesan, revet

Mix alle ingredienserne til dejen.
Form til en dej med lidt vand.
Stil på køl.
Varm olien i en pande.
Steg løg til de er bløde.
Tilsæt tomat og hvidløg.
Lad simre i 15 minutter.
Tryk eventuelt tomaterne til mos.
Tilsæt rejer og salt.
Lad simre til rejerne er lyserøde.
Rør parmesan og persille i.
Hæld i et fad.
Rul dejen ud, og dæk fadet.

Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 25 minutter, til dejen er gylden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar