Stuvningen smager sådan set ganske fint
Havde nok regnet med lidt mere smag
Kødet bliver super mørt af øllen
Tidligere var østers fattigmandsmad,
og denne ret er en forløber for
Beef and Kidney Pie,
som bliver spist mere i dag
Vi følte os dog ekstravagante,
og lavede den originale udgave,
med østers
Synes måske ikke rigtig de østers
passer ind i smags sammensætningen
Det er en lidt sjov salt smag midt i det hele
Havde nok regnet med lidt mere smag
Kødet bliver super mørt af øllen
Tidligere var østers fattigmandsmad,
og denne ret er en forløber for
Beef and Kidney Pie,
som bliver spist mere i dag
Vi følte os dog ekstravagante,
og lavede den originale udgave,
med østers
Synes måske ikke rigtig de østers
passer ind i smags sammensætningen
Det er en lidt sjov salt smag midt i det hele
Karakter: 3.5
Steak and Oyster Pie
Fyld:
1
gulerod, skåret i stave på 2 cm
2
små løg, hakket
250
g kød, i tern
Mel
230
ml Guinness eller porter
½
tsk balsamico eddike
1
lauerbær
Timian
Peber
Salt
Vand
3
østers, renset
Dej:
150
g mel
50
g smør
50
g flomme (alternativt kan man fryse 50 g svinefedt og rive det)
Salt
65
ml iskoldt vand
1
æg, pisket sammen
Fyld:
Put løg og gulerod i en gryde.
Brun.
Drys kødet med mel.
Put kød, øl, eddike og krydderier i gryden.
Hvis kødet ikke er helt dækket, tilføjes lidt vand.
Bring i kog.
Lad simre i 3-3,5 time.
Dej:Mix mel, smør, flomme og salt.
Brug fingrene til at gnide det sammen til grynede krummer.
Hæld lidt vand i ad gangen.
Pres dejen sammen.
Pak dejen i film.
Put dejen på køl, mindst en time.
Varm ovnen til 180 grader.
Put fyldet i en tærteform.
Fordel østers jævnt over fyldet.
Smør siderne afformen med æg.
Rul dejen til den er ca 1 cm tyk, og lidt større end formen.
Luk dejen grundigt over fyldet.
Pensl grundigt med æg.
Bag til dejen er gylden – ca 40 minutter.
Server med gulerødder og ærter.
Brug fingrene til at gnide det sammen til grynede krummer.
Hæld lidt vand i ad gangen.
Pres dejen sammen.
Pak dejen i film.
Put dejen på køl, mindst en time.
Varm ovnen til 180 grader.
Put fyldet i en tærteform.
Fordel østers jævnt over fyldet.
Smør siderne afformen med æg.
Rul dejen til den er ca 1 cm tyk, og lidt større end formen.
Luk dejen grundigt over fyldet.
Pensl grundigt med æg.
Bag til dejen er gylden – ca 40 minutter.
Server med gulerødder og ærter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar