Super mørt kød
Ikke så meget smag, som vi havde håbet
Potjiekos er en rigtig safarigryde
Man putter det i,
man lige har ved hånden
Jeg havde nogle grønne bønner jeg skulle bruge,
og da disse også bliver spist
mange steder i Afrika,
tænkte jeg det ikke kunne være
helt kriminelt
Bønnerne passede ganske fint ind med resten
Ikke så meget smag, som vi havde håbet
Potjiekos er en rigtig safarigryde
Man putter det i,
man lige har ved hånden
Jeg havde nogle grønne bønner jeg skulle bruge,
og da disse også bliver spist
mange steder i Afrika,
tænkte jeg det ikke kunne være
helt kriminelt
Bønnerne passede ganske fint ind med resten
Karakter: 3.5
Potjiekos
1
spsk olie
½ kg fårekød fra nakken, i tern
½ kg fårekød fra nakken, i tern
1
løg, hakket
150 g baby gulerødder, vasket
150 g baby gulerødder, vasket
200
g baby kartofler, vasket
1
tsk sukker
1 lille tsk
karry
2 nip
gurkemeje
40 ml mælk
Salt
Peber
Varm olien i en gryde.
Tilsæt
kødet.
Drys med
salt og peber.
Brun
kødet.
Sæt det
brunede kød til side.
Sauter
løgene i ca. 4. minutter.
Put
kødet tilbage i gryden.
Dæk med vand.
Lad
simre under låg i 1 time.
Tilsæt kartofler og gulerødder.
Lad simre i 30 minutter.
Tilsæt
de resterende ingredienser.
Bring i
kog.
Lad
simre 15 minutter.
Rør
rundt.
Tilsæt
eventuelt lidt mere vand.
Lad simre 15 minutter mere.
Server med Ugali.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar