Lækkert, smagfuldt måltid
Meget mættende
Jeg brugte bare to æg til hirsen
I stedet for at fumle med et halvt
Omajova svampe er noget lokalt namibiansk,
der vokser på termitbo
Tænkte det nok ikke var det letteste
at få fat på,
og mange anbefaler den noget mindre avancerede
champignon som substitut
Meget mættende
Jeg brugte bare to æg til hirsen
I stedet for at fumle med et halvt
Omajova svampe er noget lokalt namibiansk,
der vokser på termitbo
Tænkte det nok ikke var det letteste
at få fat på,
og mange anbefaler den noget mindre avancerede
champignon som substitut
Karakter: 4
Omajova-Pilz-Ragout mit Hirse
Ingredienser:
½ kg omajova svampe, i mindre stykker
1½ dl grøntsags bouillon
100 g creme fraiche
50 g cashewnødder, hakket
3 forårsløg, i tynde ringe
2 spsk olie
1 spsk mel
Muskat
Salt
Peber
1½ dl grøntsags bouillon
100 g creme fraiche
50 g cashewnødder, hakket
3 forårsløg, i tynde ringe
2 spsk olie
1 spsk mel
Muskat
Salt
Peber
Hirse:
75 g hirse
1 dl grøntsagsbouillon
1½ æg
1 bundt persille, fint hakket
½ spsk semulje
Smør
Salt
Peber
1 dl grøntsagsbouillon
1½ æg
1 bundt persille, fint hakket
½ spsk semulje
Smør
Salt
Peber
Hirse:
Put hirse og bouillon i en gryde.
Lad simre i 15 minutter.
Lad køle lidt.
Bland resten af ingredienserne i hirsen.
Smør en skål med smør.
Pak hirseblandingen tæt i skålen.
Bring noget vand i kog i en gryde.
Sæt skålen i gryden, put låg på, og damp i 25 minutter.
Ragout.
Varm 1 spsk olie i en pande.
Steg nødderne gyldne.
Sæt til side.
Varm resten af olien og steg svampe, mel og løg, til svampene er gyldne.
Tilsæt bouillon og creme fraiche.
Lad simre i 5 minutter.
Tilføj salt, peber og nødder.
Vend forsigtigt hirsen ud af skålen.
Del den i to, og hæld ragouten over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar