Læste lige en artikel
den anden dag,
om hvor sundt
sauerkraut er
Så er det jo godt, at
sauerkrauet
er en traditionel kur
mod tømmermænd
i Montenegro
Er nu ikke sikker på
min mave
ville kunne klare
sauerkraut,
hvis jeg havde
tømmermænd
Men uden tømmermænd,
smager det ganske
fint
Vi valgte savoykål,
da vi er savoyfans
Tror egentlig det meste kan bruges
Vi valgte savoykål,
da vi er savoyfans
Tror egentlig det meste kan bruges
Karakter: 3.5
Podvarak
3 spsk oliven olie
¼ løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 lauerbær blad
1 nip stærk paprika
1 nip peber
3 spsk ris
¼ hoved kål, hakket
½ kilo sauerkraut, drænet
1½ dl hønsebouillon
Steg bacon gylden.
Tilsæt olie og løg.
Steg i 5 minutter.
Tilsæt hvidløg, lauerbær, paprika, peber og ris.
Lad simre i 5 minutter.
Tilsæt kål.
Lad simre i 5 minutter.
Tilsæt sauerkraut og 1½ dl bouillon.
Lad simre under let omrøring i 10 minutter.
Tilsæt ½ dl bouillon.
Lad simre 1½ time.
Tilsæt eventuelt resten af bouillonen undervejs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar