fredag den 21. november 2014

Montenegro - Podvarak

Læste lige en artikel den anden dag,
om hvor sundt sauerkraut er
Så er det jo godt, at sauerkrauet
er en traditionel kur mod tømmermænd
i Montenegro
Er nu ikke sikker på min mave
ville kunne klare sauerkraut,
hvis jeg havde tømmermænd
Men uden tømmermænd,
smager det ganske fint
Vi valgte savoykål,
da vi er savoyfans
Tror egentlig det meste kan bruges
Karakter: 3.5

Podvarak

Ingredienser:
100 g bacon, i tern
3 spsk oliven olie
¼ løg, hakket
2 fed hvidløg, hakket
1 lauerbær blad
1 nip stærk paprika
1 nip peber
3 spsk ris
¼ hoved kål, hakket
½ kilo sauerkraut, drænet
1½ dl hønsebouillon

Steg bacon gylden.
Tilsæt olie og løg.
Steg i 5 minutter.
Tilsæt hvidløg, lauerbær, paprika, peber og ris.
Lad simre i 5 minutter.
Tilsæt kål.
Lad simre i 5 minutter.
Tilsæt sauerkraut og 1½ dl bouillon.
Lad simre under let omrøring i 10 minutter.
Tilsæt ½ dl bouillon.
Lad simre 1½ time.
Tilsæt eventuelt resten af bouillonen undervejs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar