Jeg er elendig til at lave kød,
og vores kød blev også elendigt,
så i opskriften har jeg altså ikke skrevet
hvordan steges skal laves
Alle andre er sikkert bedre til at lave
en oksesteg i ovnen
Yorkshire buddingerne er virkelig gode
Sovsens svar på en smørtyv
De bare suger og suger sovsen
Virkelig lækkert
Hvis der ikke er nok afdryp til sovsen,
kan man jo eventuelt snyde,
og købe en pulversovs
Det er sikkert også temmelig traditionelt engelsk
og vores kød blev også elendigt,
så i opskriften har jeg altså ikke skrevet
hvordan steges skal laves
Alle andre er sikkert bedre til at lave
en oksesteg i ovnen
Yorkshire buddingerne er virkelig gode
Sovsens svar på en smørtyv
De bare suger og suger sovsen
Virkelig lækkert
Hvis der ikke er nok afdryp til sovsen,
kan man jo eventuelt snyde,
og købe en pulversovs
Det er sikkert også temmelig traditionelt engelsk
Karakter: 4
Sunday Roast
Ingredienser:
Salt
Peber
Sennepspulver
Peber
1-2 spsk
afdryp fra stegen
Yorkshire
Puddings:
1
æg, pisket sammen
60
ml mel
2
spsk mælk
2
spsk vand
Salt
Peber
1
spsk afdryp fra stegen
Steg stegen i ovnen til den er mør.
Yorkshire Pudding:
Si melet i en stor skål.
Mix med ægget.
Bland mælk og vand.
Hæld blandingen forsigtigt i melet, mens der røres.
Tilsæt salt, og pisk stadig forsigtigt, så der kommer luft ind i dejen.
Lad stå tildækket i 40 minutter.
Fordel 1 spsk af afdryppet fra kødet i 4 muffinsforme.
Put i ovnen i 3 minutter.
Put 2 spsk Yorkshire Pudding dej i hver form.
Bag 15-20 minutter, til de er puffet op og gyldne.
Lav en sovs med resterne af afdryppet, lidt mel og smør.
Server med ristede kartofler, ærter og gulerødder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar