En gang imellem begynder man på en ret
og fortryder halvvejs,
fordi det bare tager så lang tid
Denne ret er en sådan ret
Man bliver en smule træt af at rulle alle de kugler
Det er dog besværet værd
Sprødt og smagfuldt
Lækkert sammen med en grøn salat
Ville også være super i en samling
af en masse små retter
og fortryder halvvejs,
fordi det bare tager så lang tid
Denne ret er en sådan ret
Man bliver en smule træt af at rulle alle de kugler
Det er dog besværet værd
Sprødt og smagfuldt
Lækkert sammen med en grøn salat
Ville også være super i en samling
af en masse små retter
Karakter: 4
Gulha
2 dåser tun
2½ cm ingefær, hakket
3
chillier, hakket
2 løg, hakket
2 nip karry
1 citron
1 tsk
gurkemeje
42/3
dl mel
21/3 dl revet kokosnød
ca 1½ dl vand
21/3 dl revet kokosnød
ca 1½ dl vand
Olie
Salt
Mix alle ingredienser, undtagen kokos og mel.
Mix alle ingredienser, undtagen kokos og mel.
Form blandingen til små
bolde.
Lav en dej af kokos, mel og vand.
Lav små dykker af stejen
flade.
Fold
dejen om boldene.
Dybsteg i olie til de er gyldne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar