søndag den 3. august 2014

Maldiverne - Gulha

En gang imellem begynder man på en ret
og fortryder halvvejs,
fordi det bare tager så lang tid
Denne ret er en sådan ret
Man bliver en smule træt af at rulle alle de kugler
Det er dog besværet værd
Sprødt og smagfuldt
Lækkert sammen med en grøn salat
Ville også være super i en samling
af en masse små retter
Karakter: 4
Gulha

Ingredienser:
2 dåser tun
2½ cm ingefær, hakket
3 chillier, hakket
2 løg, hakket
2 nip karry
1 citron
1 tsk gurkemeje
42/3 dl mel
21/3 dl revet kokosnød 
ca 1½ dl vand
Olie
Salt

Mix alle ingredienser, undtagen kokos og mel.
Form blandingen til små bolde.
Lav en dej af kokos, mel og vand.
Lav små dykker af stejen flade.
Fold dejen om boldene.
Dybsteg i olie til de er gyldne.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar