Jeg forventede lidt,
at denne suppe ville være lidt kedelig
Det er jo ikke fordi der er vanvittig
mange smagsgivere
Faktisk er den super lækker!
Fyldig og rund i smagen
Sørg for at lave kålrabi ternene lidt mindre end kartoflerne
Hvis du ikke kan få fat i gbejniet,
så bare køb en anden blød fåreost
Hvis du ikke bryder dig om smagen af fåreost,
er suppen også lækker uden,
men prøv med osten!
at denne suppe ville være lidt kedelig
Det er jo ikke fordi der er vanvittig
mange smagsgivere
Faktisk er den super lækker!
Fyldig og rund i smagen
Sørg for at lave kålrabi ternene lidt mindre end kartoflerne
Hvis du ikke kan få fat i gbejniet,
så bare køb en anden blød fåreost
Hvis du ikke bryder dig om smagen af fåreost,
er suppen også lækker uden,
men prøv med osten!
Karakter: 4
Soppa Tal-Armla
Ingredienser:½ spsk smør
½ spsk oliven olie
½ løg, i tern
2 fed hvidløg, presset
2 spsk persille, hakket
1 kartoffel, skrællet, i tern
1 gulerod, skrællet i skiver
½ kålrabi, skrællet i tern
1 stilk selleri, i skiver
1 dl friske eller frosne heste bønner
1 dl friske eller frosne ærter
¼ blomkål, i buketter
4 tsk tomat pure
6 dl grøntsagsbouillon
Salt
Peber
3 bløde gbejniet
Varm smør og olie i en stor gryde.
Sauter løg, hvidløg og persille.
Tilsæt grøntsagerne, tomat pure, og nok bouillon til at dække.
Smag til med salt og peber.
Læg låg på.
Lad simre 15-20 min, til grøntsagerne er møre.
Tilsæt osten, og pres den forsigtigt ned under suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar