Jeg er ikke så vild med for meget rødvin i mad
Var lidt nervøs,
da der nærmest ikke er andet end rødvin
Faktisk blev retten overraskende lækker
Smagfuld, uden at være sprittet
Vi havde noget andet pasta liggende,
derfor det ikke spaghetti på billedet
Karakter: 4
Fenkata 1
Ingredienser:
½
kanin, delt i lår, bryst osv.
½ flaske rødvin
½ flaske rødvin
Oliven
olie
1
porre, i skiver
6
fed hvidløg, hakket
1
gulerod, i skiver
1
spsk tomatpure
1
lauerbærblad
Salt
Peber
Spaghetti
Mariner natten
over i rødvin.
Tør kaninen med køkkenrulle.
Gem vinen.
Varm oliven olie op i en pande.
Sauter porren.
Tilsæt hvidløg og kanin.
Brun kødet på begge sider.
Tilsæt gulerod, tomatpure, lauerbær og marinade.
Lad simre i 2 timer.
Kog spaghettien mør.
Vend med lidt oliven olie.
Tag kaninen op af marinaden.
Gem de store stykker i lidt marinade til
dagen efter til Fenkata 2.
De små stykker tømmes for kød, som blandes i
resten af marinaden.
Marinaden blandes i pastaen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar