Verdensmad i Valby - Jorden rundt på en tallerken

Vi elsker at rejse. Vi elsker at smage ny mad fra hele verden. Vi har fundet den perfekte løsning: "Jorden rundt på en tallerken". Konceptet er enkelt - en liste over alle verdens lande, en uge pr. land, to opskrifter om ugen fra det pågældende land. Medmindre andet er nævnt, er alle opskrifter til to personer. God fornøjelse og velbekomme.

tirsdag den 5. august 2014

Iran - Advieh

Advieh

Ingredienser:
1 tsk kanel
1 tsk muskat
1 tsk rosenblade
1 tsk kardemomme
½ tsk spidskommen

Mix det hele, og kør gennem en krydderikværn.


Indsendt af Unknown kl. 15.06
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Etiketter: - glu og lak, tilbehør

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nyere opslag Ældre opslag Start
Abonner på: Kommentarer til indlægget (Atom)

Blog-arkiv

  • ►  2016 (1)
    • ►  april (1)
  • ►  2015 (32)
    • ►  juni (5)
    • ►  marts (8)
    • ►  februar (9)
    • ►  januar (10)
  • ▼  2014 (86)
    • ►  december (8)
    • ►  november (5)
    • ►  oktober (6)
    • ►  september (8)
    • ▼  august (9)
      • Marokko - Taktouka
      • Marokko - Bastilla
      • Malta - Soppa Tal-Armla
      • Malta - Fenkata 2
      • Malta - Fenkata 1
      • Mali - Plat Songhay
      • Mali - Couscous de Timbuktu
      • Iran - Advieh
      • Maldiverne - Gulha
    • ►  juli (5)
    • ►  juni (5)
    • ►  maj (12)
    • ►  april (4)
    • ►  marts (11)
    • ►  februar (3)
    • ►  januar (10)
  • ►  2013 (97)
    • ►  december (9)
    • ►  november (8)
    • ►  oktober (7)
    • ►  september (3)
    • ►  august (9)
    • ►  juli (11)
    • ►  juni (10)
    • ►  maj (8)
    • ►  april (6)
    • ►  marts (15)
    • ►  februar (10)
    • ►  januar (1)
  • ►  2012 (94)
    • ►  december (5)
    • ►  november (10)
    • ►  oktober (10)
    • ►  september (69)

Bidragydere

  • Unknown
  • Unknown

Translate

Rejser tema. Leveret af Blogger.