tirsdag den 14. januar 2014

Kina - Hóngshāo Páigǔ


Ret let at lave.
Vi havde problemer med at finden ribben.
Dem vi fandt, var nok med en del mere kød,
end det egentlig er meningen,
og vi kunne i hvert fald ikke skære dem i stykker.
Resultatet blev dog virkelig lækkert.
Tilpas sødt, tilpas stærkt,
og mørt.
Karakter: 4.5
Hóngshāo Páigǔ
Ingredienser:
½ kg grise ribben, skåret i 2-4 cm stykker

½ stjerne anis
1 forårsløg, den hvide del i strimler, den grønne del hakket
1 cm ingefær, i skiver
1½ spsk rørsukker
2 spsk jordnødde olie
1 tørret rød chili
1 spsk soya
1 spsk ris vin
½ spsk chili olie
Salt

Bring en gryde med vand i kog.
Tilsæt ribben, stjerne anis, den hvide del af forårsløget og ingefær.
Lad simre i 40 min.
Fjern eventuelt skum.
Varm olie i en wok.
Tilsæt sukker.
Rør til sukkeret er helt smeltet.
Tilsæt ribben og chili.
Mix grundigt.
Steg i 2 min.
Tilsæt ris vin, soya og chili olie.
Steg 1 minut.
Garner med den grønne del af forårsløget.

de → en
the
pronoun: to him, to that, to that one

Ingen kommentarer:

Send en kommentar