Ret let at lave.
Vi havde problemer med at finden ribben.
Dem vi fandt, var nok med en del mere kød,
end det egentlig er meningen,
og vi kunne i hvert fald ikke skære dem i stykker.
Resultatet blev dog virkelig lækkert.
Tilpas sødt, tilpas stærkt,
og mørt.
Karakter: 4.5
Hóngshāo Páigǔ
Ingredienser:
½ kg grise ribben, skåret i 2-4 cm stykker
½ stjerne anis
1 forårsløg, den hvide del i strimler, den grønne del hakket
1 cm ingefær, i skiver
1½ spsk rørsukker
2 spsk jordnødde olie
1 tørret rød chili
1 spsk soya
1 spsk ris vin
½ spsk chili olie
Salt
Bring en gryde med vand i kog.
Tilsæt ribben, stjerne anis, den hvide del af forårsløget og ingefær.
Lad simre i 40 min.
Fjern eventuelt skum.
Varm olie i en wok.
Tilsæt sukker.
Rør til sukkeret er helt smeltet.
Tilsæt ribben og chili.
Mix grundigt.
Steg i 2 min.
Tilsæt ris vin, soya og chili olie.
Steg 1 minut.
Garner med den grønne del af forårsløget.
de → en
the
pronoun: to him, to that, to that one
Ingen kommentarer:
Send en kommentar