torsdag den 26. december 2013

Kap Verde - Canja De Galinha

Efter sigende et must til alle bryllupper
- i Kap Verde vel at mærke
Som udgangspunkt er det jo bare en hønsekødssuppe,
citronen giver det dejlig kant.
Indvoldene gør egentlig ikke den store forskel,
men det skulle jo efter sigende være sundt
Karakter: 4
Canja De Galinha
Ingredienser (4 pers):

1 hel kylling (omkring 600 g)
50 g indvolde (fx lever og hjerte), hakket
1 løg, fint hakket
1 stav selleri, fint hakket
1 tsk salt
1 lauerbær
2 dl ris
½ citron, saften
5 mynteblade, hakket
Peber
Put kylling, indvolde, løg, selleri, salt og lauerbær i en gryde.
Dæk med vand.
Bring i kog.
Lad simre i 2 timer.


Fjern kyllingen og lad den køle.


Put ris i suppen.
Lad simre 20 min.


Fjern skind og ben fra kyllingen.
Riv kødet i tynde strimler.
Tilsæt kød og citron til suppen.


Server drysset med mynte.
en → da
Put
verb: sætte, putte, anbringe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar