lørdag den 14. december 2013

Japan - Beef Teriyaki

En smagfuld krydring af kød,
som også kan bruges til andet end okse.
Alkoholen i saken mørner kødet lidt.
En dejlig anderledes marinade til kød.
Karakter: 4
Beef Teriyaki


Ingredienser:

300 g oksekød
½ spsk sesam, ristet
1 forårsløg


Sauce
4 spsk soja
4 spsk sake
4 spsk mirin
½ spsk ingefær juice
2 tsk sukker


Mix alle ingredienser til sovsen i en skål.
Put kødet i en pose, sammen med 4 spsk af saucen.
Lad hvile i køleskabet i ½ time.
Bring resten af saucen i kog på en pande.
Lad koge i ½ min.
Dup kødet tørt, og steg det i varm olie, til medium stegt
Læg kødet på en tallerken.
Lad hvile 5-10 min.
Skær i tynde skiver.
Drys med ristet sesam, og hakket forårsløg.


Server med ris, og resten af saucen.
en → da
marinade
da → en
seasoning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar