mandag den 16. december 2013

Jamaica - Fish Tea

Jeg er ikke så meget til klare supper
Men når jeg ellers ser bort fra det,
er det en virkelig lækker suppe.
Ikke for krydret, og ikke for kedelig.
Bananerne har en god konsistens,
og fisken bliver lækker og mør.
Chilien, og hvidløgen giver det hele lidt bid.
Karakter: 4
Fish Tea
Ingredienser:

½ kg hel fisk
1 l vand
2 mad bananer, i skiver
½ chili
2 forårsløg, hakket
2 stilke timian
1 fed hvidløg, hakket
1 kartoffel, i tern
½ tsk salt
½ tsk peber


Vask fisken i vand og citron saft.
Fjern skæl fra fisken.
Bring vandet i kog.
Lad fisken simre i ½ time.
Si fisken ud af vandet.
Put banan, forårsløg, hvidløg, chili, salt og peber i vandet.
Lad simre, mens fisken køler.
Fjern ben og skind fra fisken.
Put fiske kødet tilbage i vandet.
Lad simre i 15 min.
Tilsæt kartoffel.

Lad simre i 15 min.

da → en
gives

Ingen kommentarer:

Send en kommentar