mandag den 16. december 2013

Jamaica - Mackerel Run Down


Super lækkert og smagfuldt måltid
Fisken giver en lækker konsistens,
og "suppen" er fantastisk sammen med dumblings.
Det kan måske være svært at få fat i saltet makrel,
så ville jeg anbefale frisk makrel -
så skal det ikke lækkes i blød natten over -
eller hvir man går efter salten, ken man måske prøve klipfisk
Karakter: 4.5
Mackerel Run Down
Ingredienser:
½ kg saltet makrel
2 dl kokos mælk
120 ml vand
½ løg, hakket
1 forårsløg, hakket
1 tomat, hakket
2 stilke timian
1 fed hvidløg, hakket
1 tsk eddike
Peber
Salt

Sæt makrel i blød natten over.

Kog makrel i 15 min.
Lad køle.
Fjern hoved og ben.
Skær i små stykker.
Bring vand og kokosmælk i kog.
Tilsæt makrel.
Lad simre i 15 min.
Tilsæt løg, forårsløg, tomat, hvidløg og timian.
Lad simre i 10 min.
Smag til med eddike og salt og peber.
Jævn eventuelt med lidt majsstivelse.

Server med kogte madbananer og dumblings.



un → en
og
un → en
ml

Ingen kommentarer:

Send en kommentar