søndag den 19. maj 2013

Grenada - Jerk Chicken


Dejlig mør kylling, med en smule bid i.
Selv om der er lidt smag til sidst,
tror jeg faktisk at de fleste børn
vil kunne lide den
Karakter: 4

Jerk Chicken

Ingredienser:

1 spsk hvidvinseddike
1 tsk mørk rom
1 bird eye chili, hakket
½ rødløg, hakket
1 forårsløg, hakket
1 tsk frisk timian, hakket
1 tsk oliven olie
1 nip salt
1 nip sort peber, frisk kværnet
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødt muskat
½ tsk ingefær pulver
½ tsk mørk sirup
300 g kylling inderfillet, eller 600 g kyllingvinger
1 spsk lime juice


Mix alle ingredienser, undtagen kyllingen, i en blender.
Blend det til en jævn lage.
Læg kyllingen i lagen natten over.

Drys salt og peber på kyllingen.
Grill til gennemstegt.

Server med ris, eller sort bønne salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar