onsdag den 8. maj 2013

Ghana - Grillet Tilapia med Shito

Tilapia er en ret fedtfattig fisk
der kan købes i mange thai/parkistanske supermarkeder
Kødet er ret sødt og lækkert
Ofte kan man både få hele fisk,
og filletter
Er man ikke til besværet med benene,
kan det godt lade sig gøre at lave retten med filletter.
Spis ris, eller en lækker salat til.
Karakter: 4
Grillet tilapia med shito
Ingredienser:
2 hele tilapia el. 400 g filet
2 cm ingefær, skrællet
8 sorte peberkorn
1 fed hvildøg
Saltflager



Shito:


1 løg
1 tomat
1 frisk chili
Salt



Blend ingefær, peberkorn og hvidløg med salt.

Skær tre snit i siden på fisken og gnid blandingen ind i snittene og på overfladen.
Grill fisken.

Alle ingredienser til shito blendes til en stærk salsa.


no → en
Saltflager

Ingen kommentarer:

Send en kommentar