Ret lækker salat,
perfekt som tilbehør til brød
eller ost
Retten smager meget af valnødder,
så vil man have en lidt friskere smag,
kan man eventuelt halvere
mængden af nødder
perfekt som tilbehør til brød
eller ost
Retten smager meget af valnødder,
så vil man have en lidt friskere smag,
kan man eventuelt halvere
mængden af nødder
Karakter: 4
Spinach Pkhali
Ingredienser:
50 g valnødder
2 fed hvidløg
1 nip koriander pulver
1 nip bukkehorn
1 nip cayenne
2 ½ tsk hvidvinseddike
½ løg, fint hakket
1½ spsk koriander, fint hakket
2½ tsk estragon
Salt
Granatæble frø, til garnish
Kog spinaten i let saltet vand, til mør, ca 2 min.
Dræn og lad køle.
Dræn yderligere i et viskestykke.
Hak meget fint. (Ikke i en blender - der skal være lidt tekstur)
Blend valnødder, hvidløg, koriander pulver, bukkehorn, cayenne, eddike og 3 spsk varmt vand.
Det skal have en cremet konsistens som mayonaise.
Bland sovsen med spinaten, og mix grundigt.
Mix løget, frisk koriander og estragon i.
Smag til med salt.
Lad stå på køl i 6-8 timer.
Spred pkhali ud på en tallerken.
Skær et diamant mønster i toppen.
Strå med granatæble kerner.
Server til brød.
da → en
cooling
Ingen kommentarer:
Send en kommentar