Det er ligesom om alt vores mad
er orange for tiden
Nå, Karl er glad for søde kartofler
Super mættende ret!
Man behøver nok i virkeligheden
ikke lave couscous til,
men det er jo meget lækkert
med noget der suger sovsen
Hvis man ikke bryde sig om peanut butter
er denne ret nok ikke sagen,
men man ved det jo ikke før man har prøvet
Jeg synes det er en virkelig smagfuld og cremet ret
Fyldt med alt muligt sundt
er orange for tiden
Nå, Karl er glad for søde kartofler
Super mættende ret!
Man behøver nok i virkeligheden
ikke lave couscous til,
men det er jo meget lækkert
med noget der suger sovsen
Hvis man ikke bryde sig om peanut butter
er denne ret nok ikke sagen,
men man ved det jo ikke før man har prøvet
Jeg synes det er en virkelig smagfuld og cremet ret
Fyldt med alt muligt sundt
Karakter: 4
Maafe
Ingredienser:
2
gulerødder, skåret i skiver
2
fed hvidløg, hakket
1
stor kartoffel, i tern
1
stor sød kartoffel, i tern
1
løg, i små tern
1
spsk tomat pure
½
spsk paprika
½
tsk cayenne peber
½
tsk spidskommen
1
stilk timian
1
dåse kikærter, drænet og skyllet
Salt
Peber
4½
dl bouillion, efter eget valg
6
spsk peanut butter
Varm olien i en gryde
ved medium varme.
Tilsæt gulerødder,
hvidløg, kartofler, søde kartofler og løg.
Svits 2 minutter.
Rør tomatpure, paprika,
cayenne, spidskommen, timian, kikærter, salt og peber i.
Tilsæt bouillion – skal dække
grøntsagerne.
Dæk og bring i kog.
Lad simre ca. 20 minutter, til grøntsagerne er møre.
Sluk for varmen.
Rør peanut butter i.
Lad stå 5 minutter før servering.
Server med couscous.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar