tirsdag den 23. september 2014

Mauritanien - Ceebu Jen

Risene bliver virkelig lækre!
Hvis man kan leve med de er lidt fede,
fisken er ikke super interessant,
men havde heller ikke det store held
med at gøre den sprød
Var nok ikke tålmodig nok
Kunne godt lave retten bare for risene
Karakter: 4

Ceebu Jen

Ingredienser:
2 spsk tomatpure
1 lille aubergine, i grove tern
1 gulerod, i skiver
1 sød kartoffel, i grove tern
3 tomater, most
1 fed hvidløg
1 løg, hakket
½ chili
Olie
300 g fisk, i store stykker
½ bouillon terning, grøntsags
Salt
Peber
125 g ris

Sauter løg og hvidløg.
Tilsæt nok olie til at det er 1 cm dybde.
Steg fisken, undtagen 1 stykke, i olien.
Sæt fisken til side.
Mix tomatpure og friske tomater.
Put tomat mixet ned til løgene i gryden, sammen med det sidste stykke fisk.
Steg fisken let på begge sider.
Tilsæt 3 dl vand.
Tilsæt grøntsager, og chili.
Lad simre 25 minutter.
Put fisken i.
Lad simre 5 minutter.
Fjern alle grøntsager og fisk.
Put ris, bouillon, salt og peber i vandet.
Lad simre til alt vandet er væk, og risene er møre.
Er risene ikke møre, tilsættes mere vand.
Put risene i en tallerken, og arrangerer fisk og grøntsager oven på.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar