Risene bliver virkelig lækre!
Hvis man kan leve med de er lidt fede,
fisken er ikke super interessant,
men havde heller ikke det store held
med at gøre den sprød
Var nok ikke tålmodig nok
Kunne godt lave retten bare for risene
Hvis man kan leve med de er lidt fede,
fisken er ikke super interessant,
men havde heller ikke det store held
med at gøre den sprød
Var nok ikke tålmodig nok
Kunne godt lave retten bare for risene
Karakter: 4
Ceebu Jen
2 spsk
tomatpure
1
lille aubergine, i grove tern
1
gulerod, i skiver
1
sød kartoffel, i grove tern
3 tomater,
most
1 fed hvidløg
1 løg, hakket
½ chili
Olie
300
g fisk, i store stykker
½
bouillon terning, grøntsags
Salt
Salt
Peber
125
g ris
Sauter løg og hvidløg.
Tilsæt nok olie til at
det er 1 cm dybde.
Steg fisken, undtagen 1
stykke, i olien.
Sæt fisken til side.
Mix tomatpure og friske
tomater.
Put tomat mixet ned til
løgene i gryden, sammen med det sidste stykke fisk.
Steg fisken let på begge
sider.
Tilsæt 3 dl vand.
Tilsæt grøntsager, og
chili.
Lad simre 25 minutter.
Put fisken i.
Lad simre 5 minutter.
Fjern alle grøntsager og
fisk.
Put ris, bouillon, salt
og peber i vandet.
Lad simre til alt vandet
er væk, og risene er møre.
Er risene ikke møre,
tilsættes mere vand.
Put risene i en
tallerken, og arrangerer fisk og grøntsager oven på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar