lørdag den 17. august 2013

Indien - Murgh Maghani

Måske bedre kendt som Butter Chicken
Rund og fyldig i smagen,
med masser af kraft fra alle de forskellige krydderier.
Kyllingen bliver rigtig mør,
og retten mætter godt, da den smager af noget
Karakter: 4.5
Murgh Maghani
Ingredienser:
1 spsk jordnødde olie
½ kg kylling, i chunks
25 g smør
1 tsk garam masala
1 tsk paprika
1 tsk koriander
½ spsk ingefær, revet
1 nip chili pulver
½ kanel stang
3 hele karmomme kapsler, let trykket, så åbne
200 g flåede tomater
½ spsk sukker
2 spsk yoghurt
60 ml fløde
½ spsk citron saft


Varm en wok op.
Steg kyllingen i olien.
Fjern kyllingen fra wokken.
Smelt smør i wokken.
Svits alle krydderier i 1 minut.
Returner kyllingen til wokken.
Tilsæt sukker og tomat.
Lad simre i 15 min.
Tilsæt yoghurt, fløde og citron.
Lad simre i 5 min.


Server med ris.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar