lørdag den 17. august 2013

Holland - Boerenkool Stamppot

Comfort food der er nemt at lave
Til og ed lidt sundt takket være kålen
Her er ingen farlige fremmedartede smage
der overvælder dine smagsløg.
Bare mild, nem, hyggelig mad.
Det er en gang imellem lige hvad der skal til.
Karakter: 4
Boerenkool Stamppot
Ingredienser:
700 g kartofler, i tern
1 løg, i tern
1 lauerbærblad
225 g grønkål, hakket
½ tsk salt
½ tsk peber
225 g røget pølse, fx. frankfurter
60 ml mælk
1 spsk smør


Put kartofler, løg, kål, lauerbær og pølser i en gryde.
Dæk med vand.
Lad simre under låg i til kartofler er møre.
Skær pølsen i skiver.
Fjern lauerbær fra grøntsagerne.
Mos grøntsagerne.
Mix mælk og smør i grøntsagerne.
Rør pølserne i mosen.
Smag til med salt og peber.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar