lørdag den 17. august 2013

Indien - Dal Palak

En enkel smagfuld vegetarret.
Kan både bruges som tilbehør til kød,
eller bare alene med noget lækkert brød.
Karakter: 4
Dal Palak
Ingredienser:
300 g baby spinat, hakket

2 dl gule flæk ærter
1 løg, hakket
½ tsk gurkemeje
1½ tsk Sambar krydderi
Salt


1 tsk sennepsfrø
2 tørrede røde chili
½ tsk spidskommen frø
1 nip asafoetida pulver


Kog ærter og gurkemeje i rigeligt vand i en times tid.


Sauter spinat i lidt olie.
Mos ærterne let med en gaffel.
Tilsæt ærterne til spinaten.
Tilsæt salt og sambar.


I en anden pande sauteres krydderier i lidt olie.
De skal afgive duft.


Tilsæt krydderier til spinaten.
Tilsæt 1-2 dl vand.
Lad simre til konsistensen er lidt tyk.

Server med naan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar