lørdag den 17. august 2013

Holland - Kibbeling

Paneret fisk kan vel aldrig være helt skidt
Det er lækkert at der er bagepulver i dejen,
så den virkelig hæver.
Sundt er det ikke,
men det smager dejligt.
Karakter: 4
Kibbeling
Ingredienser:
300 g torsk eller anden hvid fisk, i chunks
6 spsk mel
3 spsk majs mel
3 tsk bagepulver
6-15 spsk mælk
3 små æg
3 tsk persille, hakket
Salt
Peber


Tør fisken grundigt.
Mix alle de tørre ingredienser i en skål.
Tilsæt æg og mix grundigt.
Tilsæt mælk en skefuld af gangen.
Dejen må ikke blive for våd.
Krydder med salt og peber.
Lad dejen stå i 5 min.
Varm olie nok til at dække fisken op i en gryde.minutes.
Vend fisken i dejen, til den er godt dækket.
Dybsteg fisken i 5 min, eller til den er gylden.
Server med Knoflooksaus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar