fredag den 26. april 2013

Gambia - Supakanja


Om man bryder sig om den konsistens
okra giver maden, er nok en smagssag.
Kødet bliver dejlig mørt, og retten er mild,
men alligevel smagfuld.
Vi undrede os en smule over 
hvad formålet med fisken egentlig var.
Man kunne ikke rigtig smage den.
Karakter: 3
Supakanja
Ingredienser:
1 lille løg, hakket
½ fiskefilet
125 g oksekød, i tern
½ dl jordnøddeolie
150 g okra, finthakket
1 frisk chili, finthakket
½ tsk chilipulver
1½ oksebouillonterning
½ tsk salt
1/4 tsk karry
7.5 dl vand


Kog fisken i vandet i ca. 10-15 minutter.
Tilføj oksekødet og okra.
Lad komme i kog.
Tilføj løg, frisk chili, bouillonterninger, salt og karry.
Kog indtil suppen fortykkes.
Tilføj olie.
Sænk varmen til medium.
Supakanja er færdig når olien kommer til overfladen.

Server ovenpå kogte ris.


un → en
1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar