fredag den 26. april 2013

Gabon - Nyembwe


Kyllingen bliver mør, og smager egentlig dejligt.
Sovsen og løgene giver en fin smag til risene.
Der er bare intet interessant ved retten.
Den smager fint, udmærket hverdagsmad.
De fleste børn ville nok - på trods af chili -
kunne lide den.
Karakter: 3
Nyembwe
Ingredienser:
250 g kyllinge filet, i tern
2 dl vand
1 løg, skåret i tynde skiver
½ dl macadamia-nødder
½ tsk cayenne peber
½ tsk peber
½ tsk chilipulver
1 tsk salt
1 fed hvidløg, knust


Kog nødderne i få minutter.
Fjern vandet og mas nødderne.
Tilsæt vand, cayenne peber, chilipulver, sort peber, salt, hvidløg og løg.
Varm ved svag varme under omrøring indtil sovsen er tyk.
Tilføj kylling og rør jævnligt, til kyllingen er færdig.

Server med varme ris eller stegte madbananer.


no → en
chicken

Ingen kommentarer:

Send en kommentar