Indrømmet, jeg blev positivt overrasket.
Palminen, havde nok lidt skræmt mig,
og bollerne så lidt slimede ud når de lå på tallerkenen.
Men de smagte faktisk mest bare som
lidt smagsløse fiskefrikadeller.
Så måske med lidt krydderi, ville det faktisk
være ganske udemærket.
Karakter: 3.5
Fiskaknettir
Ingredienser:
500 g hvid fisk (kuller eller torsk)
1 løg
½ spsk kartoffelmel
1 tsk peber
½ tsk sukker
Ister (fra får - ellers brug palmin), i små bidder
Vand
Rens fisken.
Blend den med løg og salt.
Tilføj mel, peber og sukker.
Ælt det sammen med vand, så dejen bliver sej.
Isteren æltes i til sidst.
Form dejen til kugler af ca. 5 cm diameter.
Lad dem hvile koldt i 30 minutter.
Kog dem langsomt i en stor gryde i ca. 30 minutter.
Serveres med kogte kartofler, smeltet smør og sød sennep.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar