Traditionel
mongolsk tømmermændsmad
Var lidt tvivlende over for den
noget sparsomme ingrediensliste
Men må sige, at jeg kan godt se hvorfor
det bliver brugt som tømmermændsmad
Nemt at lave,
og rigtig comfort food
Personligt synes jeg forårsløgene
var en smule skarpe sammen med resten,
så dem ville jeg nok skære lidt ned på
en anden gang
Var lidt tvivlende over for den
noget sparsomme ingrediensliste
Men må sige, at jeg kan godt se hvorfor
det bliver brugt som tømmermændsmad
Nemt at lave,
og rigtig comfort food
Personligt synes jeg forårsløgene
var en smule skarpe sammen med resten,
så dem ville jeg nok skære lidt ned på
en anden gang
Karakter: 3.5
Bantan
7½ dl vand
Salt
2 forårsløg, i ringe
100 g mel
Vand
Put kødet i vandet sammen med lidt salt.
Lad simre ½ time.
Mix melet med lidt salt.
Put lidt vand i, og saml det med fingrene til små brødkrummer.
Put krummerne ned til lammet.
Lad simre 5 minutter.
Drys med forårsløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar