fredag den 21. november 2014

Montenegro - Lam i mælk


Totalt snyder
Jeg puttede to gulerødder i
Er sikker på det ikke ændrer noget
Og jeg havde ikke lige noger persille
Det er et ret klassisk 
kød og kartofler måltid
Det smager helt fint, 
men det er ikke nogen stor 
eksplosion af smag
Ville nok lave lidt myntesovs
eller tzatxiki en anden gang
Karakter: 3.5

Lam i Mælk


Ingredienser:
½ kg lam, fra skulder eller ryg
½ l mælk
1 gulerod
1 lauerbærblad
3 peberkorn
Kartofler
Persille
Salt


Put kød, mælk, hele guleroden, lauerbær, salt og peber i en gryde.
Bring forsigtigt i kog.
Lad simre i ca. 1 time, til kødet er mørt.
Kog kartoflerne møre i en anden gryde.
Skær kødet i skiver.
Put kød kartofler og gulerod i et fad.
Hæld mælken over.
Drys med persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar