Generelt er jeg ikke til
at lægge klipfisken alt for længe i blød
Denne ret bliver dog ret salt
Så hellere lidt for længe end lidt for kort
Det er dog et lækkert og mættende mix
at lægge klipfisken alt for længe i blød
Denne ret bliver dog ret salt
Så hellere lidt for længe end lidt for kort
Det er dog et lækkert og mættende mix
Karakter: 3.5
Stocafi
3½ spsk oliven olie
½ løg, fint hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
¼ chili, udern kerner, fint hakket
2 spsk hvidvin
200 g hakkede tomater
2 nip tørret timian
½ spsk persille, hakket
1 lauerbærblad
1 grøn peber, hakket
15 sorte oliven, uden sten
½ spsk kapers
Salt
Peber
Skær fisken i 2½ cm stykker.
Varm halvdelen af olien i en pande.
Steg fisken gylden.
Varm resten af olien i en stor gryde.
Tilsæt løg, hvidløg og chili.
Steg ved medium varme i 5 minutter.
Tilsæt vin.
Lad simre i 5 minutter.
Tilsæt tomater, fisk, timian, persille og lauerbær.
Lad simre i 45 minutter.
Tilsæt grøn peber, oliven og kapers.
Lad simre 15 minutter.
Hvis retten bliver for tør, tilsættes lidt vand.
Smag til.
Dryp med lidt god oliven olie.
Server med noget godt brød, eller kogte kartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar