Har man først én gang fået lever,
der smagte for meget af jern,
kan det være noget af en overvindelse
at spise det igen.
Det var derfor også med bange anelser,
at jeg satte mig til bords -
køkkenet lugtede virkelig af lever.
Overraskende nok, var det faktisk
et ganske lækkert måltid.
Ikke noget vildt, men det smagte ikke af jern.
Karakter: 3.5
Lifrarbuff
Ingredienser (6-8 pers):
500 g lamme lever
1 æg
1 dl mælk
½ tsk bagepulver
1-2 dl mel
3 medium kartofler, kogt.
2 løg, groft hakket.
salt
peber
Fjern alle membraner og blodårer fra leveren.
Mos kartofler, lever og løg sammen.
Tilsæt mel, bagepulver og krydderier.
Tilsæt æg.
Tilføj lidt mælk, til konsistensen er som havregrød.
Brug en spiseske til at putte klatter på en varm pande.
Steg på begge sider til fast.
Server med smørstegte løgringe, kartoffelmos og ribsgele.
|
no → en
blood vessels
Fint, at I har afprøvet opskriften - så behøv's vi ikke :-)
SvarSlet