søndag den 16. december 2012

Dominica - Albondigas de Pescado

Det er altid dejligt 
med nye måder at få fisk på
Hvis man ikke kan lide oliven
er dette nok ikke den ret der skal serveres
Det giver dog en dejlig saftighed
til fiskebollerne
at de er kogt i sovsen, 
og det står godt til risene
Husk lime, da det virkelig giver 
et lækkert twist
Karakter: 3.5

Albondigas de Pescado


Ingredienser
340 g hvid fisk
½ dl rasp
½ løg
1 fed hvidløg
½ peberfrugt
1 tsk hakket persille
Salt
Peber

Sauce
1 peberfrugt i tynde strimler
½ dl oliven uden sten, groft hakket
½ løg, i ringe
½ fed hvidløg, hakket
2 tomater i tern
1 dl flåede tomater
1 tsk koriander
1 spsk oliven olie
1 limefrugt
Salt

Mix alle ingredienserne til fiskebollerne i en blender.
Blend til det bliver en jævn dej.
Form til boller, ca 4 cm i diamater.
Stil til side.

Sauce
Varm olien ved medium varme.
Tilsæt løg, og steg dem til de er gennemsigtige.
Tilsæt hvidløg, tomat og peberfrugt, steg i 2 min.
Tilsæt flåede tomater og ½ dl vand.
Mix og bring op og simre.
Læg forsigtigt fiskebollerne ned i sovsen.
Læg låg på, og kog i 5 min.
Vend bollerne, ogkog 5 min mere.
Tilsæt koriander, og smag til med salt.

Server med ris.

Garner med skiver af lime.

en → da
sauce
noun: sovs, næsvished

Ingen kommentarer:

Send en kommentar