tirsdag den 11. december 2012

Djibouti - Ambabuur


Dette er faktisk en morgenmads ret
Vi besluttede, at fordi der var løg og krydderier
ville den være fin som aftensmad
Det var lækkert til aftensmad
Men man manglede måske lidt noget mere
Pandekagerne ville sikkert være gode
sammen med en lækker stuvning
Til morgenmad sammen med youghurt
ville det være virkelig lækkert
Karaker: 4
Ambabuur

Ingredienser
250 g mel
2,5 dl vand
1 tsk gurkemeje
¼ tsk spidskommen
½ tsk fennikel pulver
½ lille fed hvidløg, most
½ lille løg, meget fint hakket
¼ tsk tør gær
Salt

Youghurt
Ghee

Dejen skal laves dagen før den skal bruges

Mix vand og mel grundigt.
Tilsæt fennikel, løg og hvidløg.
Mix grundigt, tilsæt lidt vand, hvis nødvendigt.
Rør tørgæren ud i lidt vand, og hæld i dejen.
Tilsæt resten af krydderierne.
Dejen skal have konsistens som pandekagedej.

Dæk dejen til, og stil den et varmt sted natten over.

Rør i dejen, og tilsæt lidt salt.
Varm ghee op i en pande.
Put en smule af dejen på panden, og få det til at dække hele panden.
Når det bliver gyldent på undersiden, vendes den, og steges gylden på den anden side.
Læg på en tallerken, og drys eventuelt med lidt sukker.
Tilbered resten på samme måde.

Spis med youghurt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar