mandag den 22. juni 2015

San Marino - Nidi di Rondino

Minder om en pariser toast i pasta udgave
Bliver klart bedst med hjemmelavet pasta
Ellers brug friske lasagne plader
Det er vigtigt der er nok bechamelsovs,
så pastaen bliver mør
Karakter: 4

Nidi di Rondine

Ingredienser:

Lasagne plader, friske eller hjemmelavede

Bechamel sovs:
2 spsk smør
3 spsk mel
3½ dl mælk
1 nip muskat
Salt

Fyld:
200 g skinke, i tynde skiver
200 g mozerella, i tynde skiver
ca 1 dl parmesan
3 spsk oliven olie

Bechamel:
Smelt smør i en gryde.
Pisk mel og muskat ud i melet.
Tilsæt mælken under konstant omrøring.
Tilsæt mælk til sovsen har den rette konsistens.

Bred lasagne pladerne ud.
Fordel halvdelen af sovsen ud over pladerne – lad et par cm i enden være fri.
Fordel skinke og ost ud over pladerne.
Rul pladerne fast sammen til ruller.
Put forsigtigt i fryseren i 30 min.

Put resten af sovsen i et ovnfast fad.
Skær rullerne i 3-4 cm skiver, og fordel dem i fadet.
Put 1 tsk parmesan på hver rulle.
Dryp med oliven olie.

Bag ved 160 grader i 45 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar